logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Har I lyst til at tabe nogle kilo på en sund måde? Drik kanelvand!


Nej, jeg har ikke til hensigt at skrive om en vidunderkur eller andre opfindelser, som helt sikkert ikke virker. Kære læsere – der er ingen grund til at snyde sig selv – magiske produkter har ingen effekt, hvis vi ikke begynder at bevæge os og spise sundt (ikke ensbetydende med at sulte sig). Det er imidlertid et faktum, at man kan effektivisere kalorieforbrændingsprocessen betydeligt :) Det hjælper med at fremskynde stofskiftet, hvis I drikker vand med tilsætning af kanel, æble og citron, samtidigt med at det giver jeres organisme en energiindsprøjtning, de nødvendige vitaminer og andre gode ingredienser. Læs videre her!

Lad os begynde med, hvorfor den drik vi anbefaler, er så sund. Æble (i dette tilfælde drejer det sig konkret om grønne æbler) og kanel er rige på antioxidanter, og indeholder også mange polyfenoler, som sørger for vores kredsløbssystem. Det er klart, at antioxidanter i sig selv ikke hjælper os med at brænde kalorier af, men de effektiviserer den måde, vores organisme fungerer på, særligt leveren, som har en afgørende rolle i afmagringsprocessen. Interessant nok har alle produkter, som indeholder mange antioxidanter, meget få kalorier!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kanel er et naturligt middel, som i århundreder har været kendt for at bekæmpe væskeophobninger. Har I bemærket, at dette aromatiske krydderi meget ofte ses i netop kosmetik beregnet til cellulit-reduktion? Kanel hjælper med at komme af med unødvendige vandophobninger i organismen. På grund af sine egenskaber anbefales det til folk, som lider af type 2. sukkersyge, eftersom det regulerer sukkerniveauet. I forbindelse med æble er kanel fremragende til at regulere glukoseniveauet.

Både kanel og citron hjælper med at fjerne toksiner fra organismen, og giver en mæthedsfornemmelse. Det er klart, at vi ikke i eksprestempo kommer af med mavefedtet, ved at drikke vand, men denne drik gør, at fedtet forlader maveregionen med væsentligt færre vanskeligheder! I skal ikke forvente at se nogen effekter i løbet af en dag eller to, men efter 15-20 dage vil I helt sikker kunne se, at I er lettere, føler jer bedre tilpas, får ny energi, og ... fedtet forsvinder. Så hvordan man tilbereder denne drik?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x