logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den gravide gravhund gemmer på en utrolig hemmelighed. Efter fødslen afslører den hemmeligheden. Der blev jeg alligevel overrasket!

Med jævne mellemrum hører vi en historie, som vi husker i lang tid fremover. Det ødelægger vores humør, og får os til at overveje, hvad man skal gøre, for at gøre folk bevidst om, at dyr ikke er en genstand. Sådan en historie er netop beretningen om denne hunhund, som bestemt ikke fortjente det onde, som den var udsat for.

Om et øjeblik vil I lære en usædvanlig gravhund med navnet Maria at kende. Gennem det meste af sit liv mødte hun på skift ondskab og forsømmelse. Igennem flere måneder var dens bagpoter paralyseret. På trods af hundens tilstand besluttede dens ejere at tvinge den til at få hvalpe.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Problemer med rygsøjlen og poterne er typiske for gravhunde, eftersom de har den kropsbygning, de nu en gang har. Vi kan kun gisne om, hvor lidt den må have betydet for sine ejere, eftersom de bragte den i en tilstand, hvor den ikke kunne gå eller bevæge sig ved egen hjælp. Da det viste sig, at hunden skal have et dyrt kejsersnit for at føde, besluttede de at skille sig af med den, i stedet for at betale.Heldigvis er der mennesker, som ikke er udstyret med et hjerte af sten. Den hjemløse, paralyserede og gravide tævehund blev reddet af frivillige fra organisationen Friends of Emma i Texas.

Det første besøg hos dyrlægen viste, at hunden lider af anæmi og flere infektioner, forårsaget af en enorm loppeforekomst. Den var også utroligt traumatiseret og bange.

Historien har imidlertid en lykkelig og særdeles overraskende afslutning. Heldigvis fandt hendes hvalpe et nyt hjem, og efter en måneds terapi stoler hunden igen på mennesker. Der skete også noget epokegørende. Maria kan gå igen! Se selv:

Del denne historie, hvis du også synes den er rørende.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne