logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Lægerne siger barnet ikke har en chance. Men nu, 26 år senere, vækker hun opmærksomhed med de her billeder!

Denne lille baby var dækket fra top til tå i store brune modermærker. Siden fødslen har Yulianna lidt af medfødt melanocytære nævi – misfarve og behårede hudbevækster. De medicinske professionelle havde aldrig før set så ekstremt et tilfælde. De sagde til pigens familie at hun sandsyneligvis kun kunne leve et par timer. Men Yulianna er nu 26 år gammel og er en frisk ung kvinde.

På grund af hendes anderledes udseende har Yulianna det svært med... mennesker. Mobning og jokes var der nok af. Fra første dag i skolen, hvor børnene kaldte hende ”dalmatineren” eller ”menneskelig giraf”. Hvorend hun gik hen, mødte hun mennesker, der stilte spørgsmål og sagde at hun skulle skamme sig over at gå i badedragt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Heldigvis blev Yulianna støttet af hendes familie, som fokuserer på lykke og tolerance. Hendes mor er fra Ukraine og hendes far fra Libyen. Det var hendes forældre der lærte hende at have selvtillid.

Mod alle odds er Yulianna blevet model. Og en meget talendtfuld en af slagsen! Se bare billederne af hende. Hun er nu 26 og har boet længe i Warszawa. Hun har fundet sin vej i livet.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne