logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det der skete med den dreng bør alarmere alle forældre!

Ferietiden nærmer sig, så også de yngste er ved at gøre deres strandtøj klar. Ved den lejlighed er det værd at kigge indholdet af drengenes skabe igennem... Laura Collins er mor og bor i Storbritannien, og hun delte sin ikke særligt behagelige historie på Facebook, en historie der kunne have fået en fatal afslutning for hendes lille, femårige søn. Som de fleste andre mødre lagde Laura ikke specielt mærke til hvilket materiale barnets bukser var fremstillet af. Lad os ikke gentage den fejl!

Laura har afsluttet sin ferie – hun tog til Spanien sammen med sin 5-årige søn. Jack var i den syvende himmel! Sol, strand, varmt havvand... Med alt et spændende der skete opdagede han ikke at noget ikke er som det skal være. Da de var på vej væk fra stranden ville Laura skifte sønnens tøj til noget tørt, men da hun prøvede at fjerne bukserne viste det sig at Jack reagerede med en hysterisk gråd og begyndte at vride sig af smerte. Hvad var der egentligt sket?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jack havde et par korte bukser på som var foret med et net, i ved helt sikkert hvad det drejer sig om. Desværre havde nettet viklet sig rundt om drengens ædlere dele... Det er vist ikke nødvendigt at være mand, for at forestille sig, hvor frygteligt det måtte gøre ondt! Laura måtte den femårige med på hospitalet, og først der skar lægerne bukserne op. Drengen var voldsomt hævet i hele dette følsomme område, men efter nogen timer lykkedes det ham heldigvis at tisse, og først der kunne alle ånde lettet op – urinvejene fungerede normalt.

Lægerne forklarede at det absolut ikke var første tilfælde af den slags, som var forårsaget af bukser med net.... Vær opmærksomme i fremtiden, sådan at barnet ikke kommer til at lide sådan som Jack. En dreng kan bade i den slags bukser 50 gange, men en eneste uheldig gang er nok til at barnet står med tårer i øjnene. Der er ingen grund til at tage risikoen!

Del denne artikel med andre forældre. Det er bedre at være bevidst og forebygge, end senere at se på hvordan barnet lider.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x