logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvis i begynder at sove med en fed hvidløg under hovedpuden opnår i DETTE!

Er I overtroiske? Det er vi egentligt ikke, men når det drejer sig om hvidløg har videnskaben masser af argumenter som taler for deres usædvanlige egenskaber. I overensstemmelse med folkefortællingerne skræmmer hvidløg vampyrer væk. Der er svært at undersøge, om det er sandt, men der er mange andre fremragende egenskaber ved hvidløg som let lader sig bekræfte! Bliv overbevist om hvorfor der er en god grund til at sove med en fed hvidløg under hovedpuden.

Hvidløs er et typisk element i mange køkkener over hele verden, og vi er for øvrigt også vilde md dem. De finder imidlertid ikke kun anvendelse som et aromatisk element i de forskellige madretter!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hvidløs er en fremragende medicin, og det er på grund af det store svovlindhold. I har garanteret prøvet at drikke mælk med hvidløg når I var voldsomt forkølede, ikke også? Det er ikke alle der kan lide smagen, og heldigvis kan man udnytte de helbredende egenskaber i hvidløg på andre måder.

De metode vi her præsenterer blev gennem mange år brugt af vores bedstemødre, og eftersom folk i gamle dage var mindre syge og havde bedre modstandsdygtighed, så er det måske værd at gå efter afprøvede metoder?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x