logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kunden anklagede et kendt varemærke for at sælge skotøj, som kan give alvorlige forbrændinger! Se, hvilken butik det drejer sig om.

Mærket Zara har været populært i mange år. Den spanske kædeforretning er en af de mest hippe på markedet, så derfor hører den nok heller ikke til de billigste... Sæsonens hit, de gyldne sandaler som kan ses på billedet, koster 39,95 euro, eller omkring 340 Kr. Det viser sig imidlertid, at nok er mode vigtig, men helbredet er vigtigere! Det ser ud til at sandalen kan være farlig at gå med!

Elsa Sarmiento er en ung spansk kvinde fra Sevilla, der lige som mange andre piger pludselig blev forelsket i de gyldne sandaler fra Zara. Elsa fik sig en alvorlig forbrænding efter at have gået med modellen i... 20 minutter! Hun offentliggjorde billedet, og skrev følgende:

Jeg vil gerne gøre offentlig bekendt, hvad denne konkrete skomodel gjorde ved mine fødder. Jeg har købt dem for nyligt, og jeg har haft dem på tre gange. Mine fødder er tydeligt forbrændte. Jeg fik sår på dem i lørdags, det var varmt, så fødderne svedte og materialet gned sig til dem på en frygtelig måde, som det ses på billedet. Jeg forstår det ikke, man må formode at sandalerne er konstrueret til sommerperioden, så det bør være kendt at det bliver varmt og at huden sveder. Så vidt jeg kan se er den model med en glimrende salg, så jeg er sikker på at det ikke kun er mig som har måttet lide. Jeg synes det burde være strafbart, at sko der koster 40 euro kan medføre noget sådant. Jeg vil gerne have at ZARA ophører med at sælge denne model, og derfor offentliggør jeg disse ord. Det er utilgiveligt at sælge noget, som tydeligvis giver kunderne skader.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det spændende er at Elsas post for en periode har erobret nettet. Man taler om den i fjernsynet og skriver om den i aviserne, og en repræsentant for Zara har bedt om kontakt, for at kunne opklare situationen..... Med det er imidlertid et faktum at over 100 piger allerede har skrevet på Elsas side, at de også har fået lignende forbrændinger. Så måske må Zara til at forberede sig på en bølge af klager?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x