logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politiet advarer mod denne trend på Facebook, men for denne mor er det for sent. Billederne er allerede ude overalt!

Alle og enhver har vist lagt mærke til at stolte mødre gennem længere tid hæmningsløst har smidt hundredevis af billeder af deres børn på Facebook. Bortset fra det faktum at det kan være irriterende for deres bekendte, så er det simpelt hen farligt! Det oplevede moren fra billedet på egen krop. Det var en varm sommerdag, så hun tog sin lille datter med i svømmepølen, og lavede masser af billeder af hende, som hun senere lagde på Facebook. Hun kunne ikke på nogen måde forestille sig, at billederne af hendes lille pige i badetøj ville blive offentliggjort på en side med børnepornografi!

Det tyske politi - og efterfølgende også politiet i andre lande – advarer mod at offentliggøre billeder af børn på Internettet! Det kan have tragiske følger, som specialister her udtaler sig om:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Seksualforbrydere kan let hente og dele billeder af børn.
2. Forældrene beskytter ikke deres børns ret til et privatliv. På grund af Internettet er det let at finde ud af hvem et barn egentligt er!
3. Ved hjælp af billederne kan pædofile åbne falske konti på sociale medier, for på den måde at komme tættere på deres ofre.
4. Med tiden kan billeder af børn, som jo hele tiden vokser, blive brugt af deres jævnaldrende, som prøver at true dem.

Husk at de billeder af vores børn som kommer på nettet kan benyttes af alle – uden undtagelse. Lad os beskytte vores børn.

Værd at dele!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x