logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Ved hjælp af disse små tricks klarer dit hjem praktisk taget rengøringen selv! Lær 33 forskellige rengøringstricks at kende!

Det tager lang tid at gøre rent derhjemme, og kun hvis man begrænser sig til at tørre støv af og smide affald ud vil man hævde, at det ikke forholder sig sådan. Jeg går ud fra at I er enige med mig i, at det er ærgerligt at bruge en weekend på kendeligt rengøringsarbejde, særligt hvis man kan gøre brug af andre metoder, som hjælper os med at klare pligterne i eksprestempo. Og det er netop sådanne metoder vi præsenterer :)

Sølvtøjet gør sig selv rent! De skal bare anbringes i en lille beholder med indlæg af sølvpapir på siderne, hvorefter de overhældes med varmt vand tilsat salt. Du hviler dig i en halv time, mens sølvtøjet gør sig selv rent :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Glem alt om trættende rengøring af bruserhovedet! Man putter simpelt hen lidt eddike i en plastikpose, og gør den fast rundt om bruseelementet. Lad den sidde natten over, og om morgenen er det tilstrækkeligt at tørre den over med en svamp. Problemet er løst!

Fugtige pletter på træ? Intet problem! Det er nok at tørre dem med en klud, o derefter et øjeblik blæse med hårtørreren.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x