logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren kommer ind i sin søns værelse, og ser at alt er i perfekt orden. Et sekund senere bemærker han brevet, og bryder sammen...

Forestil jer at I kommer ind i jeres teenager-søns værelse, og ser at alt er perfekt ryddet op. Alle forældre ville være mistænksomme i den situation... Denne far kiggede undrende på den perfekt redte seng, og bemærkede brevet, som var anbragt på hovedpuden. Kuverten var adresseret til ham. Faren fik straks mistanke om det værste, men satte sig på sengen og begyndte at læse brevet...

Her er hvad teenageren Joshua skrev:
" Kære far,

jeg er meget ked af at skulle løse dette på en sådan måde. Jeg har besluttet at rejse væk med min nye pige, og jeg ville ikke have at mor skulle lave nogen scener, mens hun var til stede. Jeg elsker hende virkeligt meget højt, men jeg ved at I aldrig ville acceptere hende på grund af hendes piercinger, tatoveringer og lædertøj når hun kører på motorcykel, og måske også fordi hun er en del ældre end mig.

Kære far, det drejer sig ikke kun om følelser og kærlighed. Hun er gravid.

Staca er sikre på at vi bliver lykkelige. Hun har sin egen campingvogn i skoven, og vi har allerede forberedt en stabel brænde til vinteren. Vi drømmer begge om at få mange børn.

Staca har åbnet mine øjne! Marihuana skader virkeligt ikke nogen. Vi har tænkt os at beskæftige os med lokal handel, i øvrigt er kokain og ecstasy også særdeles profitabelt.

Staca er troende. Vi beder sammen til Gud om at der så hurtigt som muligt kommer et lægemiddel der kan kurere AIDS, så vil Staca helt sikker komme til at føle sig langt bedre tilpas. Hun er et fantastisk menneske, og fortjener et langt liv!

Kære far, lad være med at bekymre dig. Jeg er 15 år gammel, og jeg er i stand til at tage mig af mig selv. Jeg er sikker på at jeg en dag vil vende tilbage for at besøge jer, sådan at i kan komme til at lære jeres børnebørn at kende.

Kærlig hilsen, Joshua.

PS. Far, der er ikke noget af det jeg skrev, som er sandt. Jeg er henne hos Jason. Jeg ville bare minde dig om at der er langt værre ting i livet end karakterbøger, som i øvrigt ligger på bordet i køkkenet. Ring, når det er sikkert for mig at vende hjem."

En kvik ung mand, særdeles kvik! :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Et genialt brev!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x