logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun troede kun hun skulle få lov at holde sin lille datter i armene en enkelt gang... Men så skete der noget helt specielt!

Carolyn Isbister fra England ventede utålmodigt på at hendes lille datter skulle blive født. Desværre blev pigen født allerede i graviditetens 24. uge. Hun havde absolut ingen chance for at overleve, men hendes mor insisterede på at gøre noget, sådan at hendes barn ikke skulle dø i ensomhed....

Den vordende mor havde en infektion i livmoderen, som det var vanskeligt at helbrede. Det var derfor lille Rachael kom til verden allerede i 24. graviditetsuge. Hendes hjerte slog kun en gang hvert 10. sekund. Lægerne ville ikke give de nedbrudte forældre falske forhåbninger – barnet havde ikke nogen chance for at overleve. Så var det Carolyn insisterede på at den lille skulle blive hos hende til det hele var slut, sådan at hun ikke kom til at dø i ensomhed. Hun anbragte barnet på sin krop, sådan at det kunne mærke hendes varme. Og så skete der et mirakel!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da Rachael følte varmen fra morens krop begyndte hun at trække vejret! Lægerne er ikke i stand til at forklare det på anden måde.

Herefter blev den lille pige overflyttet til afdelingen for intensiv terapi. Endelig – efter 5 uger – kunne hun trække vejret, uden at blive hjulpet af en respirator. Og så vendte hun tilbage til sin mor.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x