logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Deres lille datter begyndte at græde; da de tog hendes sokker af havde de svært ved at tro på hvad de så!

Denne historie kan ske for enhver som har små børn. Molly er kun et par måneder gammel, og hendes forældre har ikke haft nogen mistanke om, at det at deres datter begyndte at græde og viste tegn på uro kunne vidne om noget, der var langt mere farligt. På et tidspunkt tilbragte Scott Walker som sædvanligt eftermiddagen med konen og datteren. Da den flere måneder gamle Molly pludselig blev voldsomt urolig, og begyndte at græde voldsomt, besluttede forældrene at undersøge, hvad der var galt.

Heldigvis tog de sokkerne af hende, og bemærkede, at et hår snoede sig om en af hendes små tæer, i en sådan grad at huden var flået op, og blodet var begyndt at flyde. De beskrev situation i detaljer på Facebook:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Her i eftermiddags blev vi virkeligt bange, da vi så hvad der skete for Molly. Det var en total nyhed for mig, men som man kan se, er det slet ikke så sjældent det sker, så jeg syntes jeg ville beskrive det her, sådan at andre forældre kan blive advaret.

Vi var netop i gang med at spise frokost, og Molly græd og var irriteret, egentligt ikke noget usædvanligt. På grund af gråden blev hun helt varm, så Jess tog hendes sokker af, sådan at hun kunne køle lidt af. Det var da jeg så hendes fødder. Et hår snoede sig rundt om en tå, sådan at det skar sig ind i huden og blokerede for blodomløbet.

Heldigvis for Molly er hendes mor fantastisk til at redde andre, og hun var i stand til at fjerne håret ved hjælp af en saks og en lup. Dette billede blev lavet 45 minutter efter at håret var fjernet. Desværre havde det nået at skære sig ind i huden hele vejen rundt. Men vi var alligevel heldige, for hvis vi ikke havde lagt mærke til det, kunne det være endt langt værre. Lægen fortalte os at vi i fremtiden altid skulle tjekke vores børns fødder, hvis barnet begynder at græde. Jeg vil gerne give dette videre til alle forældre, bare for alle tilfældes skyld. "

Det er ikke alle der ved, at et lille barn kan være udsat for fare på grund af noget så banalt som et hår eller en tråd, som har forvildet sig ned i sokken. Derfor deler jeg denne post, sådan at andre forældre kan reagere i tide.

Del denne historie med dine venner!!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x