logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Løft blikket og fjern høretelefonerne fra ørerne... – Den kendte skuespiller Keanu Reeves appel griber om hjertet!

Keanu Reeves har gennemlevet meget. Datterens og sin elskedes død, depression, år tilbragt i ensomhed. Nu har han lært at glæde sig over livet, og... han har noget vigtigt at fortælle os i forbindelse med de kommende helligdage.

På sin Facebook profil skrev den kendte skuespiller disse ord: "Kan I se de mennesker bag mig? De skynder sig af sted til arbejde uden at lægge mærke til noget som helst. Nogle gange er vi så udmattede, at vi glemmer at glæde os over livets skønhed. Og det er værd at løfte blikket og fjerne høretelefonerne fra ørerne! Lad os lægge mærke til folk omkring os, måske er der nogen, der vil hilse på os, give os et kram... Spørg en eller anden, om vedkommende ikke tilfældigvis mangler hjælp.”
Ved i hvad, for flere år siden havde jeg en depression. Jeg fortalte ikke nogen om det. Jeg måtte selv tage kampen op, for at kæmpe for mit velbefindende. Nu ved jeg, at hver dag er værdifuld! Måske vil der ikke være noget ”i morgen”, så vi skal begynde at leve i dag!
Det bliver snart helligdage. Jeg håber, at det, at jeg deler denne post med jer, hjælper med af udbrede kærligheden. Ikke kun, når det er helligdage:)."
Smukke ord, ikke?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x