logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

7 øvelser der vil hjælpe dig med at lette rygsmerte på… 7 minutter.

Findes der bare én person som ikke brokker sig over rygsmerter? Vi tvivler stærkt. Starter man på skoleniveau, bliver vi ved med at forsømme vores sundhed - børn skal bære på tunge skoletasker, og side timevis i ubehagelige stole med en ubalance af højde af skolebordene. Dette er desværre virkeligheden, og bliver bare værre med alderen. Mange timers arbejde, umage sportsaktiviteter, løftning - alt dette har en negativ indflydelse på vores rygge. Ikke alle har råd til dyr massage og rehabilitering, og ikke alle har tiden. Heldigvis kan du sørge for denne hjælp selv! Vi præsenterer syv virkelig simple øvelser, som på syv minutter (mere eller mindre) vil hjælpe dig med at bekæmpe ubehagelige symptomer. Og forvent ikke mirakler efter en enkel runde af disse øvelser. Hvad der er brug for er systematisk arbejde, hvilket helt sikkert vil give resultater. Så hvem er klar til lidt træning?

Vi starter ud med at strække senerne ud. Løft et ben højt op, og hold det i 30 sekunder. Gentag med modsatte ben. Gør det to gange.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nu er det tid til balderne. Denne øvelse vil strække dem ud, og få musklerne til at slappe af. Træk dit ben op til dit bryst, og hold dig i den position i 20 sekunder. Lav øvelsen to gange på begge sider.

Du kan lave øvelsen så mange gange du har lyst til, men husk ikke at overbelaste din krop. Du bør holde denne position i 20 sekunder.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne