logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Familien tog en dobermann til sig; det som hunden gjorde 4 dage senere ændrede deres liv.

Denne begivenhed fandt sted i 2007 i byen Atherton, som ligger i Australien. Familien Svillcic tog en hjemløs dobermann med navnet Khan til sig fra hundeinternatet. Det der skete fire dage senere er simpelt hen utroligt.

Den halvandet år gamle datter, Charlotte Svillcic, legede ude i haven foran huset. Pludselig blev Khan let aggressiv overfor pigen, og prøvede at jage hende væk fra det sted, hvor hun befandt sig.

Det der i virkeligheden skete var, at Khan havde bemærket en brun slange - pseudechis australis - som er en af de farligste giftslanger i verden. Hunden prøvede instinktivt at beskytte pigen.

Da slangen prøvede at angribe Charlotte udførte hunden en heltedåd. Pigens mor, Catherine, erindrer hændelsen på følgende måde: "Jeg ville aldrig have troet på det, hvis jeg ikke den dag havde set det med mine egne øjne. Khan koncentrerede sig om at jage Charlotte væk, da det imidlertid ikke virkede greb han pigen i bleen, og smed hende en meter væk". Barnet var i sikkerhed, så det angreb der kom med fuld styrke gik ud over hunden. Slangen bed den i poten. Charlottes mor tilføjer at pigen var i chok, da Khan pludselig begyndte at hyle. Derefter løb hunden hjem, hvor den besvimede. Hos dyrlægen fik den serum der virker som modgift, men den hylede alligevel af smerte hele natten. Heldigvis overlevede den.

Hele familien var dybt bevæget af den uegennyttige optræden, Khan havde udvist. Hunden havde været behandlet elendigt, inden den ankom til dyreinternatet, den havde haft brækkede ribben og var ekstremt udmagret. Den var i en så elendig forfatning at internatet endda overvejede at aflive den.

Slangeeksperter fortalte efterfølgende i interview til den lokale avis, at hunden formodentligt overlevede, fordi slangen ikke var i stand til at presse en stor portion gift ind i poten. Det ville have været helt anderledes, hvis den var gået efter barnets tynde hud.

Hunden, som der en uge tidligere ikke var nogen der ville have noget at gøre med, er nu en helt.

Dette er Khan og Charlotte

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Khan og Charlotte elsker at lege

På Khans pote ses bandagen, på det sted den blev bidt.

Dyr er i stand til at betale tilbage for den kærlighed vi viser dem. Del denne smukke historie med andre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x