logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Går du med beskyttelseshandsker for at beskytte dig mod smitte? Se her, hvordan man tager dem af på den rigtige måde. Det er meget vigtigt for effekten!

2020-03-27 11:58:27

Som vi efterhånden alle sammen har fundet ud af, er håndvask og desinfektion de vigtigste procedurer for at forebygge smitte. Men det er også værd at tage beskyttelseshandsker på, som man efter brug smider ud, for ikke at risikere at bruge dem på ny. Umiddelbart skulle man tro, at det er en enkel ting, at tage et par latexhandsker af. Det viser sig imidlertid, at de fleste gør det på den forkerte måde. Det er meget vigtigt, at man minimerer smitterisikoen ved udførelsen af enkelte, daglige handlinger, og det er derfor værd at gøre sig bekendt med vejledningen i at tage handskerne af.

Det første skridt er, at man griber fat i den ene handske omkring håndleddet, men på en sådan måde, at man ikke berører huden på underarmen. Derefter trækker vi handsken af.
Den handske, vi har fjernet, holder vi i den anden hånd, hvorefter vi bruger en finger, som vi placerer under den anden handske, og ruller den af hånden.
Herefter smider vi handskerne væk og vasker grundigt hænder.

En sådan fremgangsmåde kan beskytte os mod smitte. Del dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x