logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Tyvene prøvede at stjæle brændstof fra den parkerede bus, men i stedet for at tilslutte røret til benzintanken, kom de til at slutte det til toilettanken ...

2020-01-13 17:11:36

I henhold til den britiske avis Daily Mail har ukendte gerningsmænd prøvet at stjæle brændstof fra en bus, som var parkeret i byen Laverton i Australien. Det lykkedes imidlertid ikke at gennemføre tyveriet, for tyvene havde ikke sat røret til den korrekte tank med den værdifulde væske, de ønskede at stjæle.

I stedet for at føre det ned i brændstoftanken, førte de det til toilettanken. Da de først er gået i gang med at suge brændstoffet op, har de nok fået en ubehagelig overraskelse. I steder for af suge brændstof, kom der ... afføring!

Politiet i Laverton prøver nu at finde gerningsmændene, men som politisergent Heath Soutar forklarede i et interview, er politiet ikke specielt motiveret for at finde de stjålne genstande. Det undrer os ikke!

De uheldige tyve har nu fået en lærestreg, og måske lærer det dem, at man skal lade være med at stjæle.

De fleste hæderlige mennesker, som aldrig kunne drømme om at stjæle brændstof, finder nok en stille glæde over denne spændende nyhed. Glem ikke at dele den med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x