logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren med barnet går hen til fodgængerovergangen; et øjeblik senere sker der noget, som enhver bilist bør se!

2019-11-08 06:30:21

Hvor ofte er det sket, at du skal til at gå over en fodgængerovergang, men samtidigt spekulerer over, om den bil, der nærmer sig, helt sikkert vil standse. Det kommer stadig hyppigere til ulykker, hvor de skadeslidte krydser en fodgængerovergang på en korrekt måde - en far med to børn, en mor med et barn i klapvogn ...

En del af disse ulykker får desværre en tragisk afslutning. Men når alt kommer til alt, bør man altid kunne føle sig sikker i en fodgængerovergang.

Det er den canadiske regeringsorganisation, som beskæftiger sig med trafiksikkerhed, som gør opmærksom på problemet. De har sat en kort film på Facebook, som virker underholdende og let i tonen, men vedrører et alvorligt emne med bilister, der ikke standser ved fodgængerovergange.

Kort tid efter sin offentliggørelse er filmen allerede blevet vist en million gange, og der er masser af kommentarer og delinger. På filmen ses, at når en fodgænger nærmer sig fodgængerfeltet, vil de gule striber nærmest som en bom rejse sig foran bilen og beskytte fodgængeren. På filmen ses også både fodgængernes og bilisternes overraskede miner, for de ved ikke rigtigt, hvad der sker.

På de striber, der rejser sig, ses indskriften "DENNE OVERGANG BESKYTTER FODGÆNGERNE. TAK FORDI DU STANDSEDE".

Det er ikke kun i Canada, filmen er blevet udbredt, man taler om den i hele verden. Vi håber, at også flest muligt danske bilister vil se den. Derfor beder vi om at dele dette med andre. Enhver metode er god, når det drejer sig om at forbedre sikkerheden for os og vores nærmeste.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x