logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En chokerende optagelse viser, hvordan forsøgsdyr behandles i forbindelse med toksikologiske undersøgelser i Tyskland. Du kan være med til at standse disse undersøgelser!

2019-10-18 11:36:49

Internetbrugere i hele verden er rystede, efter at der er kommet en optagelse op på nettet, som viser den ondskabsfuldhed dyrene udsættes for, når de bruges til undersøgelser i de tyske laboratorier.

Optagelsen har set dagens lys takket være organisationen Cruelty Free International, som sammen med lokale aktivister i 2018 og 2019 gennemførte en efterforskning i laboratoriet hos Laboratory Pharmacology and Toxicology nær Hamborg.

På optagelsen ses, hvilke betingelser dyrene holdes under, når de tager del i eksperimenter. Det kan dårligt udtrykkes med et andet ord end ”makabert”. Aberne holdes fanget i små metalbure. Fordi de ikke har mulighed for at bevæge sig, går dyrene nervøst rundt i cirkler.

På optagelsen ses også det frygtelige forhold, som de mennesker der gennemfører undersøgelserne, har til dyrene. Efter forsøgene dræbes dyrene og deres kroppe dissekeres. Aktivisterne hævder, at nogle af de dokumenterede fremgangsmåder er en overtrædelse af EU-lovgivning.

Nedenstående optagelse indeholder materiale, som kan være ubehageligt at se. Vi bringer det, for at vi ikke skal kunne bringe noget sådant i fremtiden!

I kan hjælpe med at standse lignende situationer, ved at underskrive en begæring mod sådan en behandling af dyr! Begæringenkan findes her. Del den venligst med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x