logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden var lige ved at kvæle hunden, da hun trak den afsted i snoren. En forbipasserende gjorde hende opmærksom på hundens situation, men det svar hun gav, var chokerende.

2019-10-03 09:36:49

Vincent Minutello anbragte en optagelse på sin Facebook-profil, som må chokere enhver, som besidder blot en smule medfølelse. Vincent var vidne til, hvordan en kvinde på parkeringspladsen trak afsted med sin hund på en sådan måde, at den fik problemer med at trække vejret.

Vi må give et skulderklap til Vincent for ikke at være ligeglad, da han så den dramatiske scene, og at han derfor besluttede sig til at gribe ind. Han gik hen til kvinden og gjorde hende opmærksom på, at sådan kan man ikke behandle en hund. Han tilføjede, at hunden ville blive kvalt, hvis hun fortsatte med at trække afsted med den på denne måde. Vincent foreslog derefter, at hun gav hunden væk til en kærlig familie, hvis hun ikke selv gad tage sig af den. Med et smil svarede kvinden: ”Hvad siger du, vil du have den?

I beskrivelsen af optagelsen kan man læse, at sagen blev anmeldt til politiet, og kvinden blev sigtet for dyremishandling, hvilket betragtes som en forbrydelse. Hunden er blevet anbragt på et sikkert sted, indtil undersøgelsen er afsluttet.

Vi bør aldrig være ligeglade, når vi konfronteres med dyr eller mennesker, som lider. Et stort bravo til Vincent Minutello for at han greb ind! Del dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x