logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En chokerende optagelse: Æslerne bliver mishandlet og brutalt dræbt, for at blive lavet om til traditionel medicin.

2019-08-17 09:18:09

Noget af det værste mennesker foretager sig, er brutal behandling af dyr. Det hænder desværre ofte, at penge er vigtigere end dyrenes lidelser, og de ansvarlige fortrænger ofte det faktum, at dyrene også føler smerte.

Denne chokerende optagelse er offentliggjort at PETA - en organisation, som kæmper for dyrevelfærd. Her afsløres den procedure, der anvendes, når man vil udvinde gelatine fra æslernes hud. Alt sammen fordi denne gelatine i Kina anses for at høre til traditionel medicin.

I en del lande er proceduren blevet forbudt på grund af sin ondskabsfuldhed. Men der er desværre fortsat lande, hvor det er lovligt. Kenya er blevet et center for produktionen af gelatine fra æselhud. Dyrene hentes til Kenya fra nabolandene.

Æslernes lidelser begynder med rejsen, som foregår under fatale betingelser. Fra Etiopien transporteres æslerne, som var de sardiner i en dåse. Denne rejse tager to dage over ujævne veje. En del af dyrene dør allerede i bilen. De, som ikke har kræfter til at rejse sig, får hverken vand eller mad, og bliver endda slået.

Senere dræbes æslerne, og deres hud koges, for at udvinde "ejiao" - et præparat, som anvendes indenfor traditionel kinesisk medicin. "Ejiao" er simpel hen kogt æselhud. I henhold til PETA eksisterer der adskillige alternative typer medicin, som erstatter "ejiao", herunder plantebaserede præparater med den samme effekt.

Dyrevelfærdsorganisationen prøver at udbrede kendskabet til proceduren, for endeligt at gennemtvinge et forbud mod den slags slagtehuse. Vi skal bede om at dele dette med andre!

Bemærk: nedenstående klip indeholder drastiske scener, som du muligvis ikke ønsker at se.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x