logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden lider af Alzheimer og er ikke i stand til at tale. Se blot, hvad der sker, når hans hund kommer hen til ham.

2019-08-06 14:36:03

Alzheimer er en frygtelig form for demens, som ikke kan helbredes og hele tiden forværres; sygdommen fører som regel til, at patienten dør.

Det er hyppigt patienterne selv og deres familier, som ved mest om de ødelæggende symptomer. For eksempel Lisa Abeytas, hvis far netop lider af Alzheimer. Efterhånden som sygdommen blev mere fremskreden, holdt manden desværre op med at kommunikere med sin familie.

Lisa besluttede at give sin mor en mulighed for at holde fri, og tog sin far med hjem i nogle timer. Det var da familiens hund, Roscoe, kom hen til faren.

Selv om han på grund af sin sygdom gennem nogen tid ikke har været i stand til at tale med familien, skete der noget fantastisk smukt, da Roscoe kom hen til ham.

Da den ældre mand så sin hund, begyndte han at tale til den. Lisa vidste med det samme, at hun bare må optage dette bevægende øjeblik.

Men hun havde ikke regnet med, at optagelsen ville blive set af så mange mennesker på Internettet. Siden dens offentliggørelse har Lisa fået masser af beskeder fra folk fra hele verden, som er blevet inspireret af denne smukke optagelse.

Se selv dette magiske øjeblik!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x