logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den desperate hund midt på vejen prøver at vække sin ven, som døde efter at være blevet ramt af en bil.

2019-07-10 09:20:41

Der er nogen optagelser, som lader os føle sorgen tæt på. Dette er en af dem. I henhold til Daily Mail kom det til en trafikulykke i den kinesiske by Quzhou, hvor der døde en hund af racen Siberian Husky.

Et vidne til ulykken tog en optagelse af, hvad der senere skete. Den døde hunds ven prøver uden held at få den til at bevæge sig. Det ses tydeligt, hvor desperat den er i det, den foretager sig. Den fjerner sig først fra kørebanen, da en kvinde, som formodentligt ejer begge hunde, tager den døde hund væk fra vejen.

Dette syn er utvivlsomt noget af det mest sørgelige og bevægende vi nogen sinde har set. Det viser imidlertid også, hvor trofaste hunde er - de elsker altid til det allersidste øjeblik.

Advarsel - det er en særdeles sørgelig optagelse, så overvej, om du ønsker at se den. Den viser desværre den triste virkelighed

Det chokerende i optagelsen er den måde de forbipasserende og politiet reagerer på. Der var ingen, som bekymrede sig om at få hunden væk fra kørebanen. Og dens ledsager er derfor udsat for at blive ramt af de biler, som bliver ved med at køre på vejen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x