logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Efter at være blevet brugt som avlshund blev den skrækslagne tæve efterladt til sin egen skæbne.

2019-05-31 11:42:13

Det er svært at fatte, at man kan behandle dyr sådan som hunhunden i denne optagelse blev behandlet. Hunden blev bemærket på gaden af en tilfældig forbipasserende. Heldigvis henvendte vedkommende sig til en organisation, som tager sig af hjemløse hunde - Hope for Paws.

Da de frivillige medarbejdere nåede frem til stedet, fandt de tævehunden, som var panisk bange for mennesker. Den var blevet brugt som avlshund på en kennel. Nu var den blevet overladt til sin egen skæbne.

Den havde formodentligt for nylig født et kuld hvalpe. De frivillige undersøgte derfor, om den stadig havde mælk, men det var det ikke. De frivillige medarbejdere afspillede lyde med hvalpe, for at undersøge, hvordan hunden reagerede. På den måde ville de undersøge, om hvalpene måske var i nærheden. Den manglende reaktion viste tydeligt, at hunden var klar over, at den aldrig mere ville komme til at se sine hvalpe.

De frivillige medarbejdere gav den navnet Brave - altså ”Tapper”. Brave har heldigvis nu fundet en ny familie. Efter mange måneders terapi er det nu en lykkelig hund, og den har det, som enhver hund fortjener - et trygt hjem.

Se selv denne bevægende historie. Glem ikke at dele den med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x