logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En chokerende optagelse fra et skjult kamera placeret på slagteriet: Køerne bliver slået til døde.

2019-05-11 10:09:35

Takket være et skjult kamera placeret på et tysk slagteri, har en dyreværnsorganisation afsløret og offentliggjort den skandaløse måde, køerne bliver behandlet på i Düdenbüttel i Tyskland.

Organisationen Soko Tierschutz har på sin kanal på YouTube uploadet en chokerende optagelse, som viser det mareridt, køerne på det tyske slagteri må gennemleve. I henhold til avisen Kreiszeitung Wochenblatt har ophavsmændene til optagelsen ikke afsløret, hvordan det er lykkedes at komme i besiddelse af den.

På optagelsen ser vi den chokerende måde, som dyrene behandles på, mens de opholder sig på slagteriet. Medarbejderne gør brug af vold, for at tvinge køerne til at bevæge sig. Det sker ofte, at de sparker og slår til dem.

Den organisation, som offentliggjorde optagelsen, har anmeldt sagen til politiet, og myndighederne har allerede lukket virksomheden og er gået i gang med en efterforskning. Under hensyntagen til at det ikke er første tilfælde af den slags i Tyskland, har dyrerettighedsforkæmpere også krævet, at den tyske landbrugsminister går af.

Som forbrugere må vi vise vores modstand mod den form for behandling af dyr. Noget vi kan gøre, er at vælge med omtanke og være klar over, hvilke kilder vi køber fra. Del venligst denne optagelse med andre.

I kan se optagelsen nedenfor, men det er en barsk omgang så måske vil du helst være fri:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x