logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden bragte en hund med til dyreinternatet, hvor hun bad lægen aflive den. Årsagen har gjort tusindvis af internetbrugere vrede.

2019-05-07 15:39:11

Vi ved ikke, hvor mange gange vi har bragt historier, som tydeligt viser, at hunde er menneskets bedste ven. De elsker os uden tanke for sig selv, hele livet igennem. Der er desværre mange mennesker, som aldrig burde have noget at gøre med dyr. Blandt sådanne mennesker finder man denne kvinde, som viste sig på dyreinternatet Angels Among Us Pet Rescue sammen med sin 11 år gamle beagle.

Kvinden fortalte medarbejderne på centeret, at hun har fået ”nok” af sin hund, og bad derfor om, at medarbejderne aflivede den 11 år gamle hunhund med navnet Mitsie. Som årsag angav kvinden, at hun var ”træt af sin hund”. Medarbejderne besluttede sig naturligvis ikke for at opfylde hendes anmodning, og aflivede derfor ikke den dejlige hund. De besluttede derimod at gøre alt for at finde en ny familie til den.

Efter 11 år ved sit menneskes side befandt Mitsie sig pludselig alene i verden i et dyreinternat. Medarbejderne på centeret besluttede sig for at offentliggøre en optagelse, hvor de viste Mitsie frem og fortalte dens historie. De håbede, at de på denne måde kunne finde nogen, som var villige til at modtage en ældre hunhund.

Der var imidlertid ikke nogen af dem, som havde forventet en sådan respons. Tusindvis af mennesker gav udtryk for deres harme over den måde, som Mitsie var blevet behandlet på. Vi håber, at offentliggørelsen af Mitsies historie gør, at hun hurtigt finder en kærlig familie.

Vi kan ikke fatte, hvordan man kan ønske at slippe af med sin hund på en så dramatisk måde. Del venligst denne artikel, hvis du også synes, at folk som ”bliver trætte” af deres dyr, overhovedet aldrig burde have et derhjemme.

Hvordan kan man gøre sådan noget!?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x