logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 10-årige pige døde på grund af den enorme mængde indtryk, hun var udsat for, da hun kørte ned fra vandlandets 80 meter lange rutsjebane.

2019-05-05 10:38:48

I henhold til The Sun vil familien til den10-årige London Eisenbeis aldrig blive i stand til at forlige sig med tabet af deres elskede lille pige. Som ethvert barn i den alder var London konstant fuld af energi og havde altid et smil på læben. En af hendes drømme var at køre ned af den 80 meter lange rutsjebane i vandlandet Zehnders Splash Village i den amerikanske delstat Michigan.

Pigen blev dog nødt til at vente i to år, inden hun blev stor nok til at prøve denne vandforlystelse. Det hele endte desværre tragisk.

London var dybt betaget, da hun endelig stod på toppen af den enorme rutsjebane. Blot et øjeblik til, så ville hun kunne køre ned. Desværre fik hun hjertestop, umiddelbart efter at være kommet ned. Pigen blev omgående kørt til hospitalet. Her tilsluttede lægerne hende til livsforlængende udstyr, men pigen døde desværre 9 dage senere.

London var en talentfuld gymnastikpige, og hun blev begravet den dag, hvor hun sammen med sin far skulle have optrådt til en skoleopvisning. Til begravelsen var hun klædt i den kjole, som hun selv havde valgt til at have på under danseopvisningen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Først efter at pigen var død, fandt familien ud af, at den umiddelbart ”sunde og raske” pige led af en potentielt dødelig og særdeles sjælden hjertefrekvensfejl med betegnelsen Langt QT syndrom. Det drejer sig om en forstyrrelse i hjertets elektriske system, hvor en af etaperne i hjerterytmen forlænges. Lidelsen kan give anledning til, at der opstår livstruende rytmeforstyrrelser, blandt andet ved flimmer i hjertekamre.

Mens hun var dybt nedbøjet i sorg gav pigens mor et interview til The Sun, hvor hun fortalte om datterens død, blandt andet for at øge bevidstheden om skjulte hjertefejl og den risiko der eksisterer i forbindelse med disse.

I forbindelse med flimmer i hjertekamrene er det særdeles vigtigt, at man kan anvende en hjertestarter hurtigt og korrekt. Når der sker sådan noget, som fandt sted med London, kan en hjertestarter redde livet. Desværre var der ikke sådan et udstyr i forbindelse med rutsjebanen.

Pigens mor forklarer, at det er hendes ønske, at børn efter fødslen undersøges for eventuelle skjulte hjertefejl. Tina Eisenbeis har ligeledes offentliggjort den sidste video med datteren, som blev optaget blot 45 minutter inden den ulykkelige tur med rutsjebanen. Her ser man en glad og smilende pige.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x