logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden smed uden de ringeste overvejelser 7 nyfødte hvalpe i skraldecontaineren. Nu er hun blevet arresteret af politiet.

De 7 hvalpe var ikke mere end 3 dage gamle, da kvinden smed dem i affaldscontaineren. Hundene var anbragt i en plastikpose. Hvis det ikke var fordi en tilfældig forbipasserende havde hjulpet, ville de utvivlsomt være blevet kvalt.

Den mistænkte kvinde blev anholdt af politiet med en anklage for dyremishandling. Et industrikamera havde registreret, hvordan den mistænkte smed en uidentificeret pose i affaldscontaineren. Det var i den samme container en tilfældig forbipasserende fandt de 7 hvalpe.

Kvinden blev stillet overfor en anklage for dyremishandling.

I henhold til dyreværnsorganisationen Riverside County Animal Services fandt den forbipasserende dyrene lukket inde i en pose, som han overdrog til de relevante myndigheder. Heldigvis befinder alle hvalpene sig nu under trygge forhold. Under hensyntagen til at det for øjeblikket bliver varmere og varmere i Californien, ville de helt sikkert ikke have overlevet, havde det ikke været for den forbipasserende.

Vi kan ikke forstå, hvordan man kan udvise ondskab overfor dyr. Heldigvis vil retfærdigheden i dette tilfælde ske fyldest. Kvindens adfærd er simpelt hen ikke et menneske værdigt.

Nedenfor kan I se en optagelse fra overvågningen samt fra, hvor kvinden bliver anholdt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x