logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En kvinde hævder, at hun så Jesus mellem flammerne i Notre Dame.

Når det kommer til vældige tragedier, er det normalt, at hver enkelt af os gennemlever den på sin egen måde. Vi kan alle have forskellige følelser og erfaringer forbundet med forskellige hændelser og begivenheder. I tilfældet med branden i Notre Dame er der mange mennesker, som har egne erindringer i forbindelse med besøget på dette usædvanlige sted.

Den 38-årige Lesley Rowan forklarer til Daily Mail, at hun i de flammer, som fortærede den berømte domkirke, så Jesus komme frem.

Kvinden, som kommer fra Skotland, læste i avisen om branden i Notre Dame, og på et af billederne så hun en skikkelse midt i røgsporet. Herefter delte hun sine iagttagelser på de sociale medier.

Hun skrev: "Måske er det mine sanser, som driver gæk med mig, men se opmærksomt på dette billede, kan I se noget?" Mange Facebookbrugere svarede, at de ser Jesus' skikkelse inde midt mellem flammerne i den brændende domkirke.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lesley skrev: "Jeg tror, at det giver lindring til mange mennesker i Paris og i hele resten af verden i dette triste øjeblik".

Hvad tænker I, kan det være Jesus skikkelse, man ser derinde?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x