logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Chok: Manden fandt en ung hund, som var bundet fast til jernbanesporene!

Vi er ikke i stand til at forstå, hvordan mennesker bevidst kan øve skade på dyr. Vi har mange gange skrevet om, hvordan hunde er menneskets bedste ven. Netop derfor er denne historie voldsomt chokerende, for offeret var en ung hund på blot 6 måneder.

Jared Twedell var ude og køre i sin bil, da han pludselig bemærkede, at der var et eller andet som bevægede sig på skinnerne. I første øjeblik troede han, at det måske er en ung hjort, men da han kom nærmere, forstod han, at det var en hund, som befandt sig på sporene. Ydermere kunne hunden ikke gå væk fra sporene, for den var bundet fast til jernbjælkerne. Det var helt klart, at nogen bevidst måtte have efterladt den der.

Så snart Jared nærmede sig hunden, begyndte den at logre med halen. Den var ikke det mindste aggressiv. Heldigvis kom hjælpen i tide. På dette sted kører der tog flere gange om dagen. Det er frygteligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis hunden fortsat havde været bundet fast til skinnerne.

Jared gjorde hunden fri og tog den med hjem. Jareds familie gav den navnet Samson. Efter et besøg hos dyrlægen viste det sig, at hunden er i glimrende fysisk stand, og at den hverken er syg eller udmagret.

Samson har tilpasset sig fint til de nye omgivelser, hvor den nu bor sammen med en anden hund fra et hundeinternat samt en kanin. Det er vidunderligt, at der findes sådanne mennesker som Jared og hans familie i verden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x