logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En dreng på 14 måneder smækkede sig ved en fejl inde i bilen, men han morede sig strålende, da brandmændene prøvede at befri ham!

Alle reagerer på deres egen måde i stressende situationer. Der er mange børn, der i den slags situationer begynder at græde, men ikke den 14 måneder gamle Brandon Emery.

Brandon og hans mor, Kristy Green, tog på indkøb i det sydlige grevskab, Cornwall i England. Da moren pakkede indkøbene ned i bagagerummet, kom den lille ved en fejltagelse til at låse bildøren.

Desværre lå nøglerne sammen med barnet inde i bilen.

Som Kristy Green forklarede i et interview med Daily Mail: "Han befandt sig hele tiden i barnevognen, men han var ikke spændt fast, og prøvede hele tiden at rejse sig op, så da jeg skulle pakke indkøbene, besluttede jeg at anbringe ham i bilen, så jeg ikke hele tiden skulle passe på, at der ikke skete noget".

Da drengen smækkede sig inde i bilen, gik mor ligesom lidt i panik, men heldigvis fik hun hjælp af andre kunder og de ansatte i butikken. De sørgede for at tilkalde brandvæsnet.

Brandmændene prøvede at åbne bildøren, hvilket den lille Brandon syntes var alle tiders, og han blev ved med at le og smile til brandfolkene.

Heldigvis var det ikke så varmt den pågældende dag, så drengen var ikke udsat for nogen trussel om, at det skulle blive for varmt inde i bilen.

Til slut besluttede brandfolkene sig for at åbne bilen ved at slå en bagrude ind. De blev nødt til at gøre noget hurtigt, for den lille tog et stykke plastiklegetøj i munden, og de var bange for at han ville sluge det.

Se selv billederne fra redningsaktionen. Det ses tydeligt, at Brandon morer sig storartet!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x