logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden er nervøs og spekulerer over, om hunden stadig husker ham. Han åbner boksen under en live-transmission i fjernsynet.

Nick Pierzchalski er helikopterpilot i den amerikanske Nationalgarde. Han blev sendt på en mission til Irak, hvor han fløj rundt med sin helikopter for at redde sårede soldater.

På trods af det faktum, at Nick havde reddet en lang række soldater, kunne krigens vanskeligheder mærkes på hans psyke. En dag skete der imidlertid noget, som hjalp soldaten med at holde sig psykisk sund under resten af missionen. En ung herreløs hund kom en dag hen til Nick. Sammen med sine soldaterkammerater tog Nick sig af hunden, som de gav navnet Airys.

Der opstod et stærkt bånd mellem Nicki og Airys, og hunhunden gik ikke et skridt væk fra manden.

Til sidst indtraf det øjeblik, hvor soldaten måtte tilbage til Florida. Airys blev desværre tilbage i Irak. Ved hjælp af organisationen SPCA lykkedes det imidlertid at få den overført til USA. Der var gået nogle måneder siden Airys og Nick sidst så hinanden. Deres møde blev nu transmitteret live på fjernsynet. Nedenfor kan I se hundens reaktion på mødet med Nicki. Sikken et fantastisk øjeblik!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x