logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Datteren optog de usædvanlige metoder, som sygeplejersken benyttede, når hun tog sig af den døende far.

Vi kommer alle til at opleve alderdommen, og desværre er det ofte forbundet med sygdom. Robert Olson arbejdede hårdt igennem hele sit liv, og han gik først på pension i en alder af 85 år. Kort efter dette begyndte han desværre at få problemer med helbredet.

På grund af vejrtrækningsproblemer kom Robert Olson på hospitalet, hvor han blev overført til hospice-afdelingen på Bronson Hospital i byen Kalamazoo i staten Michigan i USA. Lægerne gav ham ikke de store chancer.

Her var det blandt andet sygeplejersken Brenda Buurstra, som tog sig af ham. Der opstod hurtigt nogle usædvanlige bånd mellem Brenda og Robert Olson.

Under et af sine besøg optog Robert Olsons datter en film, hvor det ses, hvordan sygeplejersken synger den ældre mands yndlingsmelodi: "You Light Up My Life". Denne bevægende optagelse nåede frem til Internettet, hvor den vakte vild furore.

Det viste sig, at sygeplejersken specielt havde printet teksten til sangen, for at kunne synge den for sin patient. På optagelsen ses det endda, hvordan hendes patient synger sammen med sygeplejersken.

Efter at Brenda var gået i gang med at synge for Robert Olson, begyndte han igen at komme i form, og en uge senere blev han udskrevet fra hospitalet.

Brenda Buurstra ser sit job som sygeplejerske som et kald, og hun er i stand til at gøre det mest utrolige for sine patienter, selv om det ikke forventes af hende. Det er pragtfuldt, at vi har den slags mennesker i verden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x