logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da medarbejderen på dyreinternatet begyndte at tale til hunden på samme måde som til et barn, gav hunden et sådan smil med sin snude, at hele Internettet er vilde af begejstring!

Hunde er fantastiske venner, blandt andet fordi de er i stand til at mærke og udtrykke en masse følelser. Hør historien om denne charmerende hvalp med navnet Layla, som har gjort internetbrugerne vilde af begejstring.

Layla blev fundet, mens den strejfede alene om på gaden. Den blev herefter ført til dyreinternatet Beaumont Aminal Care i Texas. Som alle nye gæster på stedet var Layla i begyndelsen lidt nervøs. Men så gik en af medarbejderne, Rachel Barron, ind i boksen til den.

Rachel fortæller om det i spalterne iThe Dodo: "Jeg begyndte at tale til den, som til et lille barn, og det syntes den tydeligvis om. Den begyndte at logre med halen og pludselig – sådan! – dette skønne smil".

Rachel greb efter telefonen og optog Laylas charmerende smil. Da hun puttede optagelsen på Internettet, blev den med det samme et kæmpehit. Dyreinternatet fik pludselig en masse henvendelser fra folk, som ville overtage Layla.

Blandt disse mennesker var der heldigvis et ideelt par. Nicole Toney og hendes mand har allerede 3 hunde og to katte fra dyreinternater, men de forelskede sig i Layla ved første øjekast. Hvalpen har nu fået et kærligt hjem. Er det ikke en dejlig afslutning på historien?

Se selv Laylas fantastiske og berømte smil:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x