logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Under koncerten gav Michael Buble mikrofonen til en pige fra publikum, og så skete der noget helt ustyrligt!

Under en koncert med Michael Buble i Madison Square Garden i New York kom det til en ganske usædvanlig situation. Blandt de tusindvis af fans blandt publikum befandt der sig også søstrene Erin (21 år) og Allison (24 år) Belluci. De var henrykte over det faktum, at de befandt sig helt tæt på scenen.

I et vist øjeblik under koncerten henvendte Michael sig til Erin med et spørgsmål om, hvad hun kan lide at synge, når hun tager brusebad. Pigen svarede "At Last" af sangerinden Etta James. Hendes søster, som filmede optrinnet, begyndte at råbe til Michael Buble, at Erin virkeligt kan synge. Michael bad derefter pigen om at præsentere sit talent.

Den måde Erin sang melodien "At Last" på, gjorde, at hele publikum – ikke blot Michael Buble – blev dybt begejstrede. Den canadiske sanger erklærede endda, at Erin er et nyt amerikansk idol.

Nedenfor kan I se den originale optagelse, som blev lavet af Erins søster. Det ses endda, hvor forbløffet pigen er over hele forløbet. Lad os høre hvad I mener, er I enige med Michael Buble?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x