logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En kvinde løber rundt på en benzinstation med et barn, som er ved at blive blå i hovedet. Heldigvis vidste kassemedarbejderen præcist, hvad der skulle gøres!

I henhold til Radio Gdansk skete hændelsen i Gdansk i bydelen Chelm, En panikslagen mor løb ind på en benzinstation, mens hun holdt sin lille datter i armene. Det viste sig, at pigen havde fået noget galt i halsen og var holdt op med at trække vejret. Barnet var allerede blålig i hovedet.

Heldigvis vidste Ewa og Iwona, som arbejder på benzinstationen, perfekt, hvad der skulle gøres. Iwona gik i gang med at tilkalde en ambulance, og i mellemtiden gik Ewa i gang med at hjælpe barnet. Hun anbefalede moren at holde barnets hoved nedadvendt. På optagelsen fra overvågningskameraet kan man se, hvordan Ewa forsigtigt banker barnet i ryggen.

Det hele endte godt. Barnet gik igen i gang med at trække vejret og begyndte at græde, inden ambulancen nåede frem til stedet. Selskabet, som ejer benzinstationen, Lotos, informerer om, at begge medarbejdere har gennemgået et førstehjælpskursus.

Heldigvis kom det ikke til nogen komplikationer hos barnet. Et stort bravo for en hurtig og korrekt reaktion, samt for at bevare overblikket i en vanskelig situation.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x