logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Cyklisten finder en syg og hjemløs hund, og beslutter sig for at hjælpe den. Han tager den på ryggen, og i fællesskab kører de 11 km.

Mennesker som Jarret Little og Andrea Shaw er hverdagens ægte helte, selv om de er usynlige i det daglige.

Sammen med en gruppe venner var Jarret netop på en cykeltur i Columbus i staten Georgia. Cykelrytterne besluttede at tage en kort hvilepause. De var da den syge og hjemløse hund kom hen til dem. Jarret og hans gode ven, Chris Dixon, tøvede ikke et øjeblik med at hjælpe et dyr i nød, særligt fordi hunden tydeligvis var i en meget dårlig tilstand.

Jarret havde fortsat lang vej forude, men han tog alligevel hunden på ryggen og cyklede de 11 km.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hunden fik navnet Columbo, som blev forkortet til kælenavnet Bo. Da de kørte ind i byen mødte de ved et tilfælde en kvinde - Andrea Shaw, som var særdeles interesseret i historien med den syge hund. Hun besluttede at tage Columbo til sig, og tog den med til dyrlægen.

Hunden havde brækket en bagpote, og den måtte have benet i gips gennem et stykke tid. Den bor nu hos Andrea på hendes farm, hvor den kan tilbringe tiden sammen med en masse andre dyr og hendes 5-årige søn. Det er det, man kan kalde en god afslutning! I kan endda se og like dens Facebookside.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x