logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Selv om han kun går i 2. Klasse, kalder folk ham allerede en lille Johny Cash. Når I har hørt, hvordan han synger, vil I forstå hvorfor.

Nogle kunstnere har en så karakteristisk stil, at det er meget vanskeligt at efterligne den. En sådan kunstner med helt sin egen stil er utvivlsomt Johny Cash, som primært er kendt fra country musik. Det er en musiker med en unik stemme og musikstil. Når man hører sådanne melodier som "I walk the Line", "Ring of Fire", eller "Follsom Prison Blues", er det svært at forveksle hans stemme med nogen anden sanger. Et andet kendetegn ved ham er den beskedne hilsen, som han indleder sine optrædender med: "Hello, I'm Johny Cash".

Nu viser det sig imidlertid, at Johny Cash måske vil få en næsten perfekt ”dobbeltgænger”, i hvert fald hvis man nøjes med at lytte. På nedenstående optagelse kan I se den lille fyr fra 2. Klasse, som er i gang med at udføre et af Johny Cash’s mest genkendelige melodier - "Follsom Prison Blues". Lyt, og afgør med jer selv, om det ikke minder om den stil, Johny Cash normalt anvender?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x