logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den unge mand laver de gamle bildæk om til de mest pragtfulde hunde- og kattekurve. På denne kreative måde hjælper han vores planet!

Man regner med, at der i verden hvert år bliver smidt omkring en halv milliard gamle bildæk ud. Alle disse bildæk er en enorm belastning for miljøet. Enhver ide til hvordan de kan genbruges er derfor særdeles vigtig.

Denne 22-årige mand kom på en ide til, hvordan man kan udnytte de gamle bildæk, og ved samme lejlighed endda tjene en smule.

Amarildo Silva bor i byen Paraiba i Brasilien, og i det sidste år har han brugt sin fritid på at frembringe nogle spændende kreationer med anvendelse af udslidte bildæk. Takket være hans arbejdsindsats og hans iderigdom er der opstået en række helt specielle "sengepladser" til dyr.

Det er allerede lykkedes ham at producere og sælge over 500 stk. Han har endda bestillinger fra Europa og Asien! Amarildo er usædvanlig talentfuld, og som I kan se, producerer han ikke blot "hundekurve", men også urtepotter til blomster.

Amarildo kom på ideen om genanvendelse af dækkene, da han gik i gang med at overveje, hvordan man helt generelt kunne genanvende affald. På denne måde udtænkte han sin glimrende forretning, som er med til at hjælpe vores planet!

Se nedenstående billedgalleri af de ting, som Amarildo har udført.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x