logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

De tog schæferhunden med ud på en køretur, men se blot dens reaktion, da den finder ud af, at de er på vej til dyrlægen.

Hvis man har en hund eller en kat derhjemme, ved man, at det ikke altid er frivillighed og lyst, der præger turen til dyrlægeklinikken. Det er som regel en ubehagelig oplevelse at møde dyrlægen, og det er altid forbundet med stres. Dyrene reagerer forskelligt, når de finder ud af, hvor de skal hen; nogle reagerer aggressivt (vist nok primært katte), andre er simpelt hen bange, og nogle gør alt for at overbevise deres mennesker om, at alt er i skønneste orden.

Nogen gange kan man desværre ikke undgå at tage turen til klinikken, for eksempel når dyret skal have sine vaccinationer.

Denne gang vil vi gerne vise jer en optagelse, hvor ejerne tog deres schæferhunden, Enzo, med ud på en køretur. Enzo vidste ikke, hvor de skulle hen, og troede måske, at de skulle i parken. Men da de kørte ind på parkeringspladsen foran dyrlægeklinikken, forstod Enzo, hvad der var ved at ske. Se selv dens reaktion.

Enzos menneske siger endda, at hendes schæferhund normalt ikke er bange for noget som helst. Men som det ses, er Enzo NÆSTEN ikke bange for noget, der er en undtagelse. Hvordan reagerer jeres dyr, når I skal til dyrlægen?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x