logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En ung mand filmer, hvordan nogen smider en kat i søen; kort efter ankommer politiet for at sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.

Der er ikke meget der kan bringe mig på kogepunktet som meningsløs mishandling, og det særligt når det drejer sig om mishandling af de svageste. Et eksempel på sådan en idiotisk adfærd er det, som den 18-årige Garrett Haille foretog sig.

Den unge mand synes pludselig, det var en storartet ide at smide en lille og forsvarsløs kat i søen. Og ikke nok med det - han syntes det var en endnu sejere ide at filme hele begivenheden, for senere at kunne prale af den på Snapchat.

Det er svært at forstå, hvordan tankebanerne bliver til i hans hoved.

I dette tilfælde ramte retfærdigheden dog gerningsmanden relativt hurtigt. En internetbruger, Nicole Pinheiro, så optagelsen på nettet, og besluttede sig for at gøre noget ved det. Hun skrev en post om hele situationen og gav udtryk for sine frustrationer.

På optagelsen kan man se, hvordan den unge mand holder den lille forsvarsløse kat, hvorefter han smider den i søen. Det vides ikke, om katten overlevede.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Andre internetbrugere, som så Pinheiros post, begyndte at tagge den lokale politistation. Heldigvis reagerede politibetjentene lynhurtigt, og det lykkedes kort efter at anholde Haille. Chefen for politistationen i Patterson, Jeff Dirkse, forklarede efter anholdelsen: "Det er et glimrende eksempel på lokalt samarbejde, og det er noget vi i høj grad værdsætter. Vi modtog en masse telefonopkald og information fra de sociale medier, så vi var hurtigt i stand til at identificere og anholde den mistænkte".

Vi håber, at den unge mand får en retfærdig straf. Og lad dette være en lære for alle sadister: SÅDAN MÅ MAN IKKE BEHANDLE DYR!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x