logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Simon fortalte en af deltagerne, at han ikke brød sig om hendes optræden; hvorefter han gør noget, som forbløffer alle!

Hvis I lige som jeg holder af programmer af typen talentshow, så har i uden tvivl set eller hørt om Simon Cowell. Han er dommer i den britiske og amerikanske udgave af Got Talent, og for øjeblikket også i en særudgave af programmet, kaldet Americas Got Talent: The Champions.

Det er en helt speciel udgave, hvor man har inviteret finalister fra hele verden fra en hel masse af programmets forudgående udgaver. Det er således de bedste af de bedste som konkurrerer mod hinanden.

En af de indbudte deltagere er finalisten fra den tolvte udgave af Americas Got Talent - Kechi Okwuchi.

Kechi Okwuchi har en helt usædvanlig historie at fortælle. I en alder af blot 16 år overlevede hun i 2005 - som den ene af kun to overlevende - en flykatastrofe i Nigeria. Siden da har hun måttet kæmpe med både fysiske og psykiske smerter, efter at over 60% af hendes krop blev udsat for en tredjegradsforbrænding. Kechi har gennemgået et tocifret antal operationer, både i Sydafrika og i USA. De andre 60 ofre for katastrofen var alle hendes skolekammerater. Kechi har måttet kæmpe med et enormt følelsesmæssigt pres.

I de vanskeligste perioder sang hendes mor for hende. Og musikken blev en måde, hvormed hun blev i stand til at håndtere virkeligheden. Deltagelsen i Got Talent gav hende en stor portion selvtillid, og var med til at overbevise hende om, at hun besad et talent for det, hun lavede.

Denne gang oplevede hun noget virkeligt specielt. Umiddelbart efter hendes optræden, efter at alle dommerne havde rost hendes optræden, blev det Simon Cowells tur. Han erklærede: "Jeg brød mig ikke om din optræden". I dette øjeblik var reaktionen fra tilskuerne hørlig – de var ikke enige med Simon. Heldigvis afsluttede dommeren sætningen med: "Jeg blev forelsket i den!". Herefter trykkede Cowell på den gyldne knap, som garanterede Kechi adgang til en live optræden i finalen!

Se selv denne usædvanlige deltager og hendes vældige talent:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x