logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Igennem 3 uger ønskede elefanten ikke at forlade det sted, hvor den befandt sig; det er der en særdeles bevægende årsag til.

The Elephant Sanctuary i staten Tennessee i USA er et sted, hvor elefanter kan tilbringe deres sidste leveår i fred og ro. De får god pleje og har et enormt område, hvor de frit kan gå rundt. Stedets grundlæggere har gjort alt hvad de kunne for, at elefanterne kan få en god alderdom.

Elefanter er af natur særdeles sociale individer, og hver eneste elefant i reservatet har derfor også sin bedste ven, som de altid er sammen med. Et af de mest atypiske vennepar er imidlertid den 35-årige hunelefant, Tara, og den charmerende tævehund, Bella.

Tara og Bella er uadskillelige, de tilbringer al deres tid sammen, slapper af på samme tid, leger og spiser i fællesskab. Men for flere år siden kom deres venskab imidlertid på en alvorlig prøve.

Bella fik en alvorlig skade på rygsøjlen, og gennem 3 uger måtte hun opholde sig i indendørs, for at blive helt rask. I al den tid gik Tara rundt omkring huset og ventede på sin veninde. Bellas plejer tog den med ud i den fri luft, sådan at den kunne mødes med Tara. På trods af rygskaden hilste Bella altid Tara ved at logre med halen.

Se selv dette atypiske par og deres fantastiske venskab!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x