logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden fandt sin forsvundne hund på marken, men så bemærkede han, at hunden ikke var alene.

Her kan I lære denne pragtfulde labrador med navnet Bo at kende. Vi behøver vist ikke tilføje, at Bo er en charmerende hund, for alle sorte labradorer er charmerende, Og de elsker også naturen, hvilket de fleste labrador-ejere hurtigt finder ud af. Bortset fra naturen elsker Bo også at lære nye venner at kende.

I løbet af natten opdagede Krier, at deres elskede labrador var forsvundet. De gik omgående i gang med en eftersøgning. Som Bos ejer, Lura Krier, siger i et interview med The Dodo: "Ledte vi efter den uafbrudt".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den næste dag fik familien besked om, at en hund, som lignede Bo, løb rundt på en mark næsten 10 km. fra deres hjem. Lauras mand, Kyle, satte sig omgående ind i bilen og kørte til det opgivne sted, Her viste det sig, at det var godt, han havde købt en stor bil.

Da han nåede frem, kunne han konstatere, at det rent faktisk var Bo, som løb rundt på marken. Men den var ikke alene! Der viste sig at være endnu en hund, samt ... en ged. Kyle kende imidlertid glimrende trekløveret. Hunden og geden er Ozzy og Libby, som tilhører naboen, familien Krier. Et øjeblik senere havde Kyle to hunde og en ged i bilen.

Det er ikke helt klart, hvem af de tre der fik ideen med en vild udflugt ud i det ukendte. Heldigvis er dyrene nu vendt tilbage til deres mennesker i sund og uskadt tilstand. Se selv optagelsen fra da de blev fundet:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x