logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dyrepasseren i reservatet bemærkede ikke leoparden, som sneg sig frem, men læg mærke til tigerens reaktion.

Eduardo Serio er en forretningsmand fra Mexico, som i 2013 besluttede at gøre noget for de vilde dyr, så han stiftede organisationen "Black Jaguar, White Tiger" ("den sorte Jaguar, den hvide Tiger"). Organisationen arbejder med at redde truede rovdyr fra tilværelsen i cirkusmanegen, og koncentrerer sig mest om store kattedyr.

Siden den blev stiftet, har organisationen redet omkring 300 store kattedyr og 200 andre slags dyr. Som man kan læse på deres internetside bliver de redede dyr placeret i organisationens naturreservat.

Frivillige sender regelmæssigt film til YouTube, og håber derved at skaffe nye sponsorpenge. Takket være gaver fra folk lykkes det at redde flere dyr og sikre dem et godt liv.

Nedenfor vil vi gerne dele en af disse fremragende og usædvanlige optagelser.

Vi ser her, hvordan Eduardo holder om en af de redede løver og taler med filmfotografen. I baggrunden ses leoparden Dharma samt tigeren Atzlan. Læg mærke til deres adfærd.

Eduardo lægger ikke mærke til, at leoparden forbereder et angreb på ham. Læg særligt mærke til tigerens reaktion. Det ser ud til, at leoparden kun ville lege, men på den anden side er det en kæmpestor kat, så man ved aldrig, hvad den kunne finde på.

Se selv!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x