logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Drengen finder en nyfødt under juletræet, ser nærmere på barnet og opdager sandheden ...

Den 41-årige Stacey Linday fra den amerikanske delstat Iowa voksede op i en familie med mange børn. I alt havde hun fjorten søskende. Da hun i 2007 fødte en søn, Owynn, vidste Stacey og hendes mand derfor, at de ville have flere børn. Efter en række uprovokerede aborter og et fejlslagent forsøg på befrugtning in-vitro , forstod ægteparret, at den eneste mulighed de havde tilbage, var adoption.

Da Owynn skrev et brev til julemanden, fortalte han sin mor, at han på listen over gaver ønskede at tilføje en lillebror eller lillesøster. Stacey forklarede sin søn, at Gud nogen gange opfylder vores drømme på en forbløffende måde.

Stacey og hendes mand tog en beslutning om at adoptere. De fik kontakt til en ung kvinde, som hed Kendra, som var gravid og ønskede at bortadoptere sit barn. Det spændende er, at parret besluttede at holde det som en hemmelighed for deres søn. De ville ikke på forhånd give ham nogle forventninger, som måske senere ikke ville blive indfriet. Tiden oprandt imidlertid for Kendras fødsel, og hun accepterede, at parret adopterede hendes lille datter.

Den 6. december blev den lille Naylee født, og den 8. december kunne parret tage den lille nyfødte med hjem. De lavede også en bevægende optagelse fra det øjeblik, da Owynn fandt ud af, at han skulle være storebror. Se selv denne smukke og bevægende optagelse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x