logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne hollandske julereklame er så bevægende, at det ikke er muligt at se den, uden at få tårer i øjnene. Den er simpelt hen så skøn!

Hvem ville ikke gerne vinde nogle millioner i lotteriet? Det er vist noget, de fleste af os har prøvet at drømme om. Og i det mindste en gang i mellem forestiller vi os, hvordan det ville være at have så mange penge, at vi ikke behøvede tænke på, hvad vi bruger. Der er imidlertid ting, som er vigtigere end mange penge, nemlig vores nærmeste. Og det er netop dem der huskes på i denne reklame fra Det hollandske statslotteri - Staatsloterij.

Her lærer vi en dejlig vovse med navnet Frekkel at kende. Desværre har Frekkel en masse komplekser og tror, at den er frygtelig grim. Vi ser, hvordan dens menneske køber en lotteriseddel, og senere fortæller kan sin kone, at hvis de vinder, så vil deres liv blive totalt ændret.

Den lille Frekkel hører desværre denne samtale, og tænker, at "et totalt ændret liv" uden tvivl inkluderer, at de vil gøre sig fri for deres gamle og grimme hund. Den beslutter derfor at flygte.

Historien får selvfølgelig en lykkelig afslutning. Frekkel bliver fundet igen, og den som finder hunden, modtager som belønning den tidligere omtalte lotteriseddel. Når man ser filmen står det klart, at netop dette er symbolet på, at der findes ting, som er langt vigtigere end penge – nemlig vores familie. Men glæd jer nu selv over denne korte og bevægende film.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x