logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han lavede en kort julefilm, som er blevet modtaget med storm i medierne og på Internettet. En masse mennesker anbefaler, at en stor indkøbskæde ansætter ham til næste år!

Phil Beastall er 32 år gammel og kommer fra Gloucestershire i Storbritannien. Professionelt beskæftiger han sig med filmproduktion og er kameraoperatør.

Phil Beastall besluttede sig for at optage en kortfilm med et juletema. Som han siger i et interview med The Sun "var det søndag, da jeg fik ideen til denne film. Jeg ønskede at lave noget, som kunne bevæge folk, særligt her i dagens samfund med karriere og materialisme, er det vigtigt at minde hinanden om, at familien er det vigtigste."

Og således opstod denne kortfilm med titlen "Love is a gift" ("Kærlighed er en gave").

Optagelsen er pludselig gået hen og er blevet en kæmpe sensation på Internettet, og årsagen er relativt interessant. Der skete nemlig det, at den kæmpestore butikskæde John Lewis, der hvert år laver en julefilm, denne gang besluttede sig for at hyre en megastjerne, til at reklamere for deres butikker. Valget faldt på Elton John. Omkostningerne til denne julefilm løb op i astronomiske 7 millioner pund. Samtidigt kom det frem, at Phil Beastalls kortfilm blot havde kostet 50 pund af producere.

Da Phil så John Lewis reklame fyldt med overdreven luksus, besluttede han på ny at vise sin flere år gamle film "Love is a gift, og denne gang anbragte han den på de sociale medier. Seernes reaktion har oversteget de vildeste forventninger. Alle er henrykte over hans kortfilm, og masser af mennesker har kommenteret den med, at John Lewis bør hyre Phil Beastall til at lave næste års julefilm.

Hvad gør, at "Love is a gift" er en så fremragende film? Fordi den er enkel, men samtidigt indeholder en særdeles bevægende historie. Det vigtigste er imidlertid dens budskab. I vores gaveræs skal vi ikke glemme, at det er familien der er det nærmeste og det mest betydningsfulde her i helligdagene.

I filmen kan vi se en ung mand, som forbereder sig til jul. Da den længe ventede dag oprinder, åbner han en æske, hvor han har omkring 10 kassettebånd. Han anbringer det sidste i en gammel, walkman og lytter til en besked fra sin afdøde mor. Vi hører hendes ord:

"Glædelig jul! Endnu et år er forløbet. Jeg vil gerne begynde dette med at sige noget, jeg ikke har sagt hidtil. Tak. Tak fordi du tager dig tid til at huske på mig. Efter alle de år. Jeg har svært ved at fatte, at du snart fylder 30 år. Jeg ville ønske, jeg kunne være der, og se hvordan du er vokset op. Hvilken slags mand du er blevet. Jeg ved, at jeg ville være stolt af dig. Så det er mit sidste bånd. Jeg ville ønske jeg kunne blive ved med at tale til dig hver jul, men det er på tide at tage afsked. Husk på, hvor meget jeg elsker dig, og glem det aldrig. Jeg vil altid være din mor. Inden jeg går, vil jeg fortælle dig om den lykkeligste dag i mit liv. Det var den dag, du blev født."

Og del nu denne film med alle, som betyder noget for jer!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x