logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne optagelse viser, hvor fantastisk det lykkedes Rami Malek at efterligne Freddie Mercurys optræden på Wembley. Se det selv!

Det er ikke noget nemt job at være skuespiller. Særligt ikke når man skal spille en person, som er så elsket og genkendelig som Freddie Mercury. For skuespilleren Rami Maleka er hovedrollen i den biografiske film "Bohemian Rhapsody" både en vældig udfordring og en direkte vej til potentiel berømmelse og genkendelse.

Som skuespilleren selv forklarede i et interview, så han gruppens Queens optræden omkring 1.500 gange under forberedelserne til rollen".

Der er således ikke noget underligt i, at han mødte frem til sin optræden med en alvorsfuld energi. Se bare effekten af hans forberedelse. Nedenfor kan I se et fragment af den biografiske film samt den originale optræden på Wembley Stadion. Vi venter spændt på jeres kommentarer til filmen. Har I set den? Hvad syntes I om den?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Og hvis I gerne vil minde jer selv om, hvorfor gruppen Queen er anerkendt som en af de bedste grupper i musikhistorien, kan I se hele deres optræden fra koncerten Live Aid. Denne optræden er blevet udråbt til den bedste live-optræden i rockmusikkens historie. Og det er vi egentligt enige i!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x