logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da hun var kun 8 år gammel, besluttede lægerne sig for at amputere hendes ben, men det som hun senere har udrettet, er usædvanlig og beundringsværdigt!

Man må aldrig give slip på sine drømme og ambitioner. Med hårdt arbejde og tro på sig selv kan man opnå næsten alt.

Oksanas historie er et særdeles inspirerende eksempel på, hvor meget man kan opnå i livet, når man har viljen til at kæmpe. Mange mennesker ville i Oksanas sted være brudt sammen, men det lykkedes for hende at finde den indre styrke, der var nødvendig, for at stå op mod alle skæbnens onde sider.

Oksana Bondarczuk blev født i 1989 i byen Chmielnicki i det nuværende Ukraine. Som følge af at være blevet udsat for radioaktiv bestråling efter Chernobylkatastrofen, blev pigen født med en række medfødte skader. Hun havde blandt andet ikke noget skinneben, men havde seks tæer på hver fod, og hun havde ikke nogen tommelfingre. Hendes biologiske forældre efterlod hende på et børnehjem. Her lærte hun alt, hvad der ikke er værd at lære om ensomhed og fattigdom.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men alting ændrede sig, da en talepædagog fra USA, Gay Masters, besluttede sig for at adoptere hende. Der var en lang række besværlige og tyngende formaliteter, der skulle overstås, men til sidst lykkedes det, og Oksana kunne tage til De Forenede Stater. Hun var blot 7 år gammel, vejede kun 15 kg og hun kendte ikke et ord på engelsk.

Imidlertid fik hun for første gang i sit liv en følelse af, at hun havde et hjem. Hun modtog kærlighed, omsorg og først og fremmest adgang til de mest moderne behandlingsmetoder. Hendes ben var ikke i stand til at bære hendes vægt, Oksana havde ydermere smerter. Lægerne anbefalede en benamputation, for de mente, at moderne proteser ville garantere hende en bedre livskvalitet. Men det er ikke slutningen på denne usædvanlige historie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x