logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Klassekammeraterne tvinger en elev, som lider af spastisk lammelse, til at optræde som en levende bro.

På nettet ses en chokerende optagelse, hvor man kan observere en dreng med spastisk lammelse, som bliver tvunget til at optræde som levende bro for "kammeraterne". Andre elever står og betragter optrinnet, og der er endda nogen, som laver filmoptagelser

Mens han er omgivet af en gruppe på omkring 30 elever, anbringer den 14-årige Brett Corbett sig midt i et lavvandet vandløb i byen Glace Bay i Canada. En af pigerne går hen over ham, og samtidigt ler de andre elever af optrinnet eller filmer det.

Som det står i The Chronicle Herald udtaler offeret for chikanen, Brett Corbett, som lider af spastisk lammelse, i et interview: "Jeg har en følelse af, at jeg altid bliver chikaneret, og at alle er ligeglade".

Optagelsen er blevet offentliggjort af en af drengens fars bekendte - Brandon Jolie. Brandon skrev i en kommentar under optagelsen:

"Jeg har ALDRIG i mit liv haft en større følelse af væmmelse. Drengen på denne optagelse er søn af en af mine venner, og han lider af spastisk lammelse. Hændelsen fandt sted på Glace Bay High School.

Kære forældre; I har svigtet denne generation. Antallet af teenagere som stod og betragtede optrinnet eller tog filmoptagelser er rystende. Vi håber, at I vil se optagelsen, og at I vil se jeres egne børn der, og at I vil føle skam ved det I ser. Og den pige, som gik hen over drengen, bør skamme sig frygteligt.

Alle, der kender denne dreng, ved, at han lider af et handicap. Er det så svært at vise lidt empati? Ikke blot at stå ved siden af og tillade noget sådant at finde sted, men endda at filme – det lyder som en dårlig vittighed. Det er 2018 – det er på tide at vise respekt og forståelse for andre, og at hjælpe hinanden, i stedet for at kaste de svage ned i sølet.

Jeg tænker, at vi bør se på denne situation og prøve at lære af den. Vi bør betragte vores børn og overveje, hvad det er, vi lærer dem. Vi bør spille en større rolle i deres liv. Sådanne ting finder sted, fordi vi ikke ved, hvad vores børn laver i skolen eller når de er sammen med deres kammerater. DET SKAL VI LAVE OM PÅ!"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x